Usui Reiki cursussen tot en met de Mastergraad

 

Bent u geïnteresseerd in energie en hoe deze toe te passen? En wilt u graag ervaren dat er meer is dan alleen datgene wat we zien? Of wilt u juist uw persoonlijke ontwikkeling een positieve wending geven? Misschien is een Usui Reikicursus voor u dan een goede keuze. Iedereen kan deze cursus volgen, er is geen vooropleiding of ervaring nodig op het gebied van energie. U begint altijd bij de eerste graad.

 

Reiki 1e graad: deze cursus duurt 2 dagen. Tijdens deze dagen maakt u kennis met de oorsprong van Usui Reiki, de richtlijnen voor het geven en toepassen ervan op uzelf en anderen. U maakt kennis met de chakra's en meer interessante wetenswaardigheden m.b.t. de Reiki energie. Ook het loslaten van oude ‘negatieve’ energieën, door situaties en ervaringen, komt aan bod zodat u met een schone lei verder gaat. U krijgt 4 inwijdingen die ervoor zorgen dat het energiesysteem wordt ‘schoongemaakt’ en (opnieuw) wordt geopend zodat u de energie via de handen kunt doorgeven.

 

Reiki 2e graad: deze cursus duurt 1 dag en nu krijgt u symbolen aangereikt die uw energie zullen versterken en waarmee u gericht hun specifieke energie kunt toepassen. We gaan aan de gang met uw persoonlijke stukje om te zorgen voor verdere groei. Deze dag is ook gericht op het voelen van energieën en hoe deze te gebruiken over afstand. U krijgt 1 inwijding.

 

Reiki Mastergraad 3A: deze dag wordt privé gegeven zodat alle aandacht aan u besteed kan worden.  We gaan weer een stapje verder met uw persoonlijke ontwikkeling en ook met de intensiteit van de Reiki energie. Vandaag krijgt u de Mastersymbolen aangereikt om mee te werken. U kunt hierna kiezen om door te gaan met Usui Reiki 3B ( als u zelf Reikicursussen wilt geven) of u kunt met de mooie Karuna Reiki energie doorgaan zodat u uzelf kunt blijven ontwikkelen. Ook deze dag krijgt u 1 inwijding.

 

Reiki Mastergraad 3B:  ook deze cursusdag wordt privé gegeven en u krijgt alle informatie om een eigen praktijk te starten en om zelf Usui Reikicursussen en -inwijdingen te geven. Ook besteden we aandacht aan hoe u uw eigen certificaat kunt maken. U krijgt weer 1 inwijding.

 

Alle cursusdagen zijn inclusief lunch ( waarbij rekening wordt gehouden met dieetwensen), koffie, thee en iets lekkers. Daarnaast ontvangt u een cursusmap en een mooi certificaat. De evaluatie na 4 weken is ook inbegrepen bij de cursusprijs.